Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
12.04.2021
Jedeme směr Náchod
Ahoj všichni!  Dnešním dnem mohou započnout objednávky na Náchod. Budeme jezdit pravidelně každou středu a pokud bude větší zájem, tak i pátky.    číst celé
05.11.2020
VÝDEJNÍ MÍSTO NA KRYBLICI!
Máme pro vás první výdejní místo a to na Kryblici ve vinotéce U Maxima!! Výdej zde je možný každý všední den a to od 14:00 do 19:00  číst celé
30.09.2020
Změna rozvozového dne pro Stárkov ...
Dobrý den,  z technických důvodů přesouváme závozový den z pátku na čtvrtek.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Info k nákupu

Vážení zákazníci a obchodní partneři,

Naše služba BEDÝNKA je nově přístupna i na několika pravidelných linkách. 

Seznam rozvozů: 

  • Trutnov +10km 
    • Každý všední den 
    • Čas rozvozu je mezi 14:00-18:00

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Zelenina-drinks., se sídlem v Trutnově, IČ 260 07 622, zapsaná u krajského soudu v HK , oddíl C, vložka 19736 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Kde nás najdete

Zelenina-drinks s.r.o.

Mírová 661, 54102 Trutnov

Kontakty
Logo
Robert Plecháč
Robert Plecháč
Robert Plecháč
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz