Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Novinky
22.06.2021
Omezení služeb
 Dobrý den, od 23.6. do 1.7. bude z technických důvodů možno uskutečnit rozvozy pouze po Trutnově a objednávat pouze ovoce a zeleninu.  Děkujeme za po... číst celé
14.04.2021
Jarní FIT AKCE 💃🏻🥕 Bedýnka ovoce a zeleniny + ZDARMA  profesionální měření  na přístroji InBody a odborná konzultace pod dohledem osobní trenérky  @an... číst celé
12.04.2021
Jedeme směr Náchod
Ahoj všichni!  Dnešním dnem mohou započnout objednávky na Náchod. Budeme jezdit pravidelně každou středu a pokud bude větší zájem, tak i pátky.    číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Info k nákupu

Vážení zákazníci a obchodní partneři,

Naše služba BEDÝNKA je nově přístupna i na několika pravidelných linkách. 

Seznam rozvozů: 

  • Janské Lázně 
    • Každý všední den
  • Radvanice - Stárkov - Jívka
    • Každý pátek
  • Dvůr Králové nad Labem
    • Každé úterý a čtvrtek 
  • Hostinné
    • Každé úterý a čtvrtek 
  • Svoboda nad Úpou - Maršov 
    • Každý všední den 
  • Žacléř
    • Každý všední den
  • Trutnov +10km 
    • Každý všední den 
    • Při objednávce do 10:00 je rozvoz uskutečněn ještě tentýž den 

1 - V detailu nebo v boxu produktu proklikněte na tlačítko "Koupit". U bedýnek je možno skrze poznámku změnit 2 produkty v bedýnce. 

2 - Produkt se přesune do košíku. V horní čísti obrazovky uvidíte Vámi utracenou částku. 

3 - Po zhotovení nákupu zvolte způsob dodání a způsob platby. Při objednávkách pod 399 Kč je jednotné poštovné 150 (Kurýr Trutnov 100 Kč pod nákup 250 Kč). Nad 399 Kč máte dopravu zdarma. 

4 - V následujicím kroku vyplňte údaje, na jaké má být zásilka doručena. Trutnov, Žacléř, Svobodu nad Úpou, Janské Lázně zavážíme každý den. Jinak jsou stanovené rozvozové dny. 

5 - Dokončete objednávku.

6 - Vyčkejte na vaší zásilku, která je u vás nejdéle do 24h. 

7 - Časy rozvozů jsou mezi 13-20:00. Dá se domluvit i v jinou hodinu. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Zelenina-drinks., se sídlem v Trutnově, IČ 260 07 622, zapsaná u krajského soudu v HK , oddíl C, vložka 19736 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Kde nás najdete

Zelenina-drinks s.r.o.

Mírová 661, 54102 Trutnov

Kontakty
Logo
Robert Plecháč
Robert Plecháč
Robert Plecháč
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz